5000 testaajaa Wanted!


01.12.2014


Testing Lab haluaa joululahjana tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden päästä mukaan testaamaan!

Testattavana oleva uutuus Uuden elämän alku –valmennus alkaa 5.1.2015 ja antaa sinulle lentävän lähdön uuteen vuoteen ja hyvinvoivaan elämään. Valmennuksen avulla saat paljon uutta tietoa ja taitoja oman hyvinvointisi kehittämiseen.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan oman työporukan osallistuminen Hymis-liikuntakampanjaan keväällä 2015 (http://www.hymis.fi/mika-hymis.html).

Oletko kyllästynyt jatkuvaan kamppailuun painon kanssa? Väsyttääkö, oletko turhaan ärtyinen tai vaivaako vatsan turvotus? Tuntuuko, että liikunta ei anna sinulle haluamiasi tuloksia?

Uuden elämän alku -valmennus on kolmen viikon täsmäisku oman hyvinvointisi starttiin. 

Lähtemällä mukaan saat:

• Vanhoja tapojasi haastavia ruokavalio-, liikunta- sekä mielenhallinnantehtäviä, jotka ohjaavat sinua helppoihin ja toimiviin elämäntapojen muutoksiin
• Tiedot kuinka valmistaa herkullisia ja terveellisiä ruokia, jotka takaavat keveän ja energisen olon koko päiväksi ilman, että näet nälkää
• Taidot liikkua sinua parhaiten hyödyntävällä tavalla päästäksesi tavoitteeseesi, vain 2-3 treeniä per viikko 10-20 min. kerrallaan riittää!
• Valmennuksessamme on otettu myös huomioon stressin- ja mielenhallinta, jotka kokemustemme mukaan ovat tärkeimpiä eteenpäin vievistä voimista terveyden edistämisessä. Saat käyttöösi lyhyitä elämääsi rauhoittavia, inspiroivia ja positiivista suuntaa antavia nauhoitteita, joita kuuntelemalla pääset mukaviin, oman mielesi tiloihin.

Ilmoittaudu mukaan testiryhmään:
https://www.webropolsurveys.com/S/1DEBC4BBDC313F35.par


Takaisin uutisiin