Hae mukaan testaamaan Tritanium eXtend -kompressiotuotteita


06.02.2018

Testing Lab testaa puolueettomilla käyttäjillä Tritanium eXtend -kompressiotuotteita aidoissa käyttötilanteissa 2 kuukauden ajan monipuolisesti eri lajeissa kuntoilijoilla ja kilpaurheilijoilla. Puolueettomat testaajat toteavat tuotteen toimivuuden ja laadun sekä tuotteen käytön hyödyt ja positiiviset vaikutukset mm. suoritusmukavuuteen, suorituskyvyn lisääntymiseen, palautumisen tehostumiseen ja vammariskin vähentymiseen. Lisäksi testauksen tarkoituksena on kerätä parannusehdotuksia ja kehitysideoita Tritaniumin innovatiiviseen kehitystyöhön parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja suorituskyvyn takaamiseksi myös jatkossa.

 

 

 

Tritaniumin eXtend-mallisto pitää sisällään kahden eri paineluokan kompressiotuotteet ja ne tulevat molemmat samalle testaajalle testattaviksi. Korkeamman paineluokan eXtend High –tuotteet on suunniteltu erityisesti intensiiviseen harjoitteluun ja kilpailukäyttöön. Matalamman paineluokan eXtend Low –tuotteet on tarkoitettu puolestaan urheilusuorituksesta / rasituksesta palautumiseen. eXtend-kompressiotuotteissa toteutuu tieteellisesti mitattu tarkka asteittainen kompressiopaine ja tuotteet antavat käyttäjälleen juuri oikeanlaisen kompressiopaineen oikeassa tilanteessa ja tätä kautta auttavat lisäämään suorituskykyä, tehostamaan palautumista ja vähentämään vammariskiä.

 

Testattavina tuotteina ovat pitkävartiset kompressiosukat, komperssiosäärystimet, kompressiohihat ja matalavartiset pitopohjaiset kompressiosukat. Lisätietoa uudesta, juuri kehitetystä pitopohjaisesta eXtend GRIP – kompressiosukasta on alla. Muista tuotteista löytyy lisätietoa osoitteesta www.tritaniumstore.fi 

 

 

 

 

TRITANIUM EXTEND GRIP – MATALAVARTISET KOMPRESSIOSUKAT PITOPOHJALLA

Juuri valmistuneet pitopohjaiset eXtend GRIP – kompressiosukat hyödyntävät Tritaniumin innovatiivista kehitystyötä ja uusinta teknologiaa ja nostavat käyttökokemuksen uudelle tasolle. Kompressiosukan silikonikennostoinen pitopohja antaa täysin uudenlaisen tuntuman niin treenikenkiin kuin alustaankin. Erikoisominaisuuksiensa ansiosta eXtend GRIP -sukat sopivat lähes joka lajiin. 

 

Hae mukaan alla olevasta sinisestä "Hae mukaan" painikkeesta 11.2.2018 mennessä.

 

 

 


Takaisin uutisiin