Oman tuotteen tai palvelun käyttöön sokeutuu. Tilanne on täysin luonnollinen, sillä oma tuote tai palveluprosessi on yksinkertaisesti liian tuttu ja turvallinen eikä oma henkilökunta osaa asettua uuden käyttäjän asemaan tai rooliin. Eivät edes ystävät tai talliurheilijat osaa olla uuden käyttäjän asemassa tai täysin objektiivisia.

 

Käytettävyystestauksessa monenlaiset uudet käyttäjät tutustuvat tuotteeseen ensimmäistä kertaa, eikä kaikki välttämättä olekaan niin selkeää ja yksinkertaista kuin mitä oli odotettu. Tuotteen todellinen käyttöönottotilanne ja aidossa käyttöympäristössä tapahtuva käytettävyystestaus varmistavat tuotteen miellyttävän ja vaivattoman käytön. 

 

Testing Lab on käytettävyystestauksen ammattilainen ja erilaisten menetelmiemme avulla tuotteen käytettävyyteen liittyvät ongelmat löydetään ja ratkaistaan. Näin tuotteesta saadaan helppokäyttöinen ja sen käyttöönotto on vaivatonta.

  

Käytettävyystestaus antaa tuotteelle tai palvelulle ulkopuolista käyttökokemusta ja näkemystä. Käyttäjäkokemus ja -innovaatiot saadaan hyödynnettyä parhaiten ulkopuolisella käytettävyystestauksella.

 

Käytettävyystestaus voidaan tuotteiden, palveluiden ja sovellusten lisäksi toteuttaa liikunnallisella käyttäjäryhmällä myös mm. verkkokaupalle tai internet-sivuille.

 

Käytettävyystestauksessa testiryhmän koko on vähintään 10 henkilöä ja tuotteen käyttöjakso on vähintään 3 viikkoa. 

 

Hinta

Käytettävyystestauksen hinta on 2100 € + alv.

 

Tilaukset

Tee käytettävyystestauksen tilaus tilauslomakkeella 

 

Lisätietoja

Pyydä käytettävyystestauksesta lisätietoja yhteydenottolomakkeella

 

Katso käytettävyystestauksen esimerkki tästä


© Testing Lab