Testing Lab toteuttaa erilaisia internet-kyselytutkimuksia keräten liikkujien mielipiteet ympäri Suomea. Testaajatietokannassamme on tuhansia liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita vastaajia. 

 

Testaajat vastaavat asiakasta kiinnostaviin kysymyksiin ja täten saadaan asiakkaalle tärkeää tietoa omasta tuotteesta, kyseisten tuotekategorian yleisestä markkinatilanteesta tai yleisestä kuluttajakäyttäytymisestä. Kyselytutkimuksella voidaan selvittää tuotekategorian tuotteiden ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä. Kyselytutkimus soveltuu myös tuotteen markkinaviestinnän ja myynnin tueksi. Kysymykset voivat myös sisältää vertailua kilpailijatuotteisiin. Kysymysten tueksi voidaan liittää kuvia ja videoita. Kyselytutkimusten tulokset ovat asiakkaan omaisuutta ja ne tulevat ainoastaan asiakkaan omaan käyttöön ellei asiakas halua julkaista tuloksia laajemmin. 

 

Julkiset tutkimukset

Testing Lab toteuttaa myös julkisia vertailevia kyselytutkimuksia. Julkisten tutkimusten voittajat saavat käyttöönsä tutkimuksen voittaja-tunnuksen.

 

  

 

Testing Labin toteuttamia omia julkisia tutkimuksia

Suuri urheilujuomatutkimus

Internet-tutkimus, vastaajia 2510, mukana 26 merkkiä

 

Suuri kompressiovaatetutkimus

Internet-tutkimus, vastaajia 2533, mukana 25 merkkiä

Katso toteuttamiamme tutkimuksia tästä

 

Kyselytutkimus on myös markkinointikanava

Testaajaverkostomme on erittäin kiinnostunut kaikenlaisista uutuustuotteista ja liikunta-alan ympärillä olevista uutuuksista. Tutkimukseen voidaan yhdistää myös ostotarjous tai muu markkinointielementti.

 

Kysely asiakkaan tarpeiden mukaan 

Testing Labin avulla onnistuu niin lyhyiden kuin laajojenkin tutkimusten teko liikunnalliselle vastaajaryhmälle. Tarpeen mukaan vastaajaryhmä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja keskustellaan lisää yrityksenne tarpeista. Tehdään teidän tarpeille soveltuva tutkimuskokonaisuus.