Pikapalaute kerää nopeasti liikkujien mielipiteet koko Suomesta. 

Pikapalaute antaa 24 tunnissa yli 550 vastausta liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneilta vastaajilta.

Pikapalaute on nimensä veroinen ja soveltuu tuotteelle, palvelulle, idealle tai jopa tuotepakkausmuotoilun ja  tuotepakkaustekstien sekä markkinointiviestintää koskevien päätösten tueksi.
 

 

Nopea nettipalaute

Testing Labin testaajatietokannalle suunnattu internet-kysely. Perustietojen lisäksi palautteeseen voidaan ottaa viisi toimeksiantajan toivomaa kysymystä tai teemaa. Kysymysten tueksi voidaan liittää myös kuvamateriaalia tai videoita.

 

Myös markkinointikanava

Verkostomme on erittäin kiinnostunut uutuustuotteista ja kaikesta liikunta-alan ympärillä olevista uutuuksista. Pikapalautteeseen voidaan yhdistää myös ostotarjous tai muu markkinointielementti.

 

Pikapalaute on erityisesti tätä
  • Erittäin nopea ja objektiivinen tapa saada ulkopuolista palautetta tuotteesta, ideasta, markkinointimateriaalista tai erilaisista vaihtoehdoista
  • Kun on kiire ja päätöksentekoon halutaan liikkujilta mielipiteitä
  • Antaa tuotteelle oikeaa tuotekehityssuuntaa ja varmistaa osumaa kohti oikeaa maalia.
  • Jo markkinoilla olevat tuotteet tai palvelut saavat uutta näkökulmaa ja ideoita tuotteen jatkokehittämiseen. Tuotteen markkinointi ja markkinaviesti saavat raikastusta.
Hinta

Pikapalautteen tutustumishinta on nyt vain 400 € + alv. Lisäksi tilaaja lahjoittaa vastaajien kesken arvottavan /arvottavat arvontapalkinnot. 

 

Tilaukset

Tee tilaus tilauslomakkeella 

 

Lisätietoja

Pyydä lisätietoja yhteydenottolomakkeella

 

Katso Pikapalauteen esimerkki tästä

 

© Testing Lab